Online coaching

Wat houdt je tegen om het leven te leiden wat jij wenst? 
Wat wil je van het leven?
Wat stel je altijd maar uit?
Wat voor verhalen vertel je over je zelf en sinds wanneer geloof je deze ook?

 

Angsten Die Je Tegenhouden

We vertellen onszelf een hoop  zonder dat het ook maar op enige waarheid is berust. We vullen van alles in als iemand niet of anders reageert, over onze eigenwaarde, over hoe we er uit zien, over alles. We laten onze angsten overheersen zodat we niet in staat zijn om onze dromen te volgen en nieuwe dingen uit te proberen. Zo zak je gemakkelijk weg in je dagelijkse routine en blijft alles bij je oude bestaan.

 

Waarom Online Coaching?

Met online coaching ben ik er om oude barrières te doorbreken. Ik sta naast je, ik hoor je en ik begeleid je op elk gebied. In je relaties, je werk, je persoonlijke groei. Ik ben er voor je om te helpen je angsten te doorbreken en je bewust te maken van je bijzondere kwaliteiten. Dit betekent terug naar je essentie, Back to Buddha.

 

Hoe Werkt Het?

Je stuurt vrijblijvend een eerste mail naar mail@backtobuddha.nl. Je krijgt dan van mij binnen 24 uur het intakeformulier. Als je dat hebt teruggestuurd, reageer ik daar snel op en spreken we samen af welk traject we gaan volgen. Na betaling kan de coaching direct beginnen.

 

Voordelen Online Coaching

Online coaching is een nieuwe manier van coaching, die veel voordelen biedt. De belangrijkste voordelen voor je zijn:

Flexibel
Je kan op elk gewenst moment en op elke plaats begeleiding krijgen, je kan in je eigen tempo werken en dingen teruglezen zo vaak als je wil.

Laagdrempelig
Of je nu door een ziekte aan huis verbonden bent, weinig tijd hebt of liever anoniem wil blijven, online coaching biedt de mogelijkheid om toch goede begeleiding te krijgen.

Kosten- en tijdbesparing
Online coaching is goedkoper dan reguliere face-to-face coaching en onderzoek door ondermeer het Trimbos-onderzoek heeft uitgewezen dat het minstens zo effectief is.

Het schrijven
Je hebt alle tijd om vragen en antwoorden te laten bezinken en woorden zorgvuldig en in alle rust te formuleren. Daarbij geeft het schrijven van een eigen verhaal meer zelfvertrouwen, minder stress en meer weerstand.